Domov | Kontakti | Kazalo strani

Piite in vpraajte

Pozdravljeni!

Rubrika "Piite in vpraajte je namenjena komunikaciji med obiskovalci spletne strani in lani, podporniki ter sodelavci kluba. Obvezni podatki za vnos so vsi, "Priimek", "Ime" in "Bivalie" pa se ne prikazujejo na spletni strani. Vsebine bodo vidne na spletni strani ele po odobritvi administratorja.

Priimek*:

Ime*:

Bivalie*:

Naslov vsebine*:

Vsebina*:

E-pota*:

Telefon*:

Kontrolno polje - vpiite KKMD

 

ZANIMANJE

04.avgust 2011

 Spoštovani!

 Pred kratkim sem imel lažji srčni infakt.Bil sem na čiščenju žil v Celju in nato nekaj dni v Slovenjgraški bolnici.
 Sedaj grem na zdravljenje v Radence.Rad bi se včlanil v vaše društvo srčnih bolnikov, če je mogoče tudi žena.
 Doma sem iz Mežice in sem upokojenec.
 Prosim, če mi odgovorite kje bi se lahko včlanila.
 Hvala in lep pozdrav.

Admin

Zdravo.
 
Hvala za obvestilo in pripravljenost za vključitev v Koronarni klub. Jaz sem Ivan Žagar,nekdanji Mežičan. Sem predsednik Kluba. V Mežici deluje skupina,ki jo vodi Jožica Permanšek. Naše delo je razvidno na spletni strani www.srce-si.si .Seveda smo zainteresirani za vsakega novega člana.
Če se želita vključiti mi pošljita ime in priimek,naslov,telefonsko številko in datum rojstva. Članarina za drugo polovico leta je 5 € in jo bosta pač ob priliki plačala Jožici.
Če sta zainteresirana za izmenjavo izkušenj s srčnim bolnikom, mi sporočita pa se nekje dobimo na klepet.
Pripenjam še zadnje obvestilo za izlet,ki se ga seveda lahko udeležita. Prijavita se Jožici ali meni po mailu.
Moja E-pošta je ivan.zagar@gmail.com .
 
Lep pozdrav.                                  Ivan.

Lepe želje


Lepe želje

Spoštovani člani Koronarnega kluba Mežiške doline! V čast in v veselje mi je, da sem spoznala vašega predsednika. Priznati moram, da je to človek z velikim in humanim srcem in zna prisluhniti bolnemu sočloveku ravno takrat, ko si tega najbolj želi.Tudi sama sem bila že nekajkrat v stiskah in težavah, pa mi je z lepo in srčno besedo znal pomagati, mi svetoval in dal tiste življenjske napotke, ki jih v današnjih časih ne slišimo več. Lepo vas pozdravljam in želim vse dobro! Erika Berlak ŠKK

KKMD-spletna stran

Lepo pozdravljeni,
 
veseli me, da je končno zaživela spletna stran Koronarnega kluba Mežiške doline. Pošiljam vam izbor novejše literature s področja bolezni srca in ožilja, ki ga seveda lahko objavite na omenjeni spletni strani.
Se bom potrudila in vas sproti tudi obveščala o vseh knjižnih novostih ter predavanjih s zdravstvenega področja.
Glede bukvarne se bom še pogovorila z našo direktorico, pa bova dorekli na kakšen način bi se bukvarna vključila. Seveda vas bom čimprej obvestila.
 
Lep večer želim,
JG


Admin!
Najlepša hvala! Vsem, ki jih zanima lastno zdravje, bodo ti napotki v veliko pomoč!

Pohvala!

Pozdravljeni!

Končno je tu spletna stran. Pohvaliti moram vse, ki so sodelovali pri tem projektu.

Moram  priznati, da sem presenečen v pozitivnem smislu, saj nisem pričakoval tako obsežne strani, s toliko vsebine. Sedaj je še samo na nas bralcih in uporabnikih, da jo še razširjamo in izpopolnjujemo s svojimi prispevki.

MP

Admin:

Hvala! Predvsem pohvale so nam vsem bolj pri srcu, kot kritike. Upam, da bomo uspeli vzdrževati preglednost. Vsekakor pa je stran 'v nastajanju' in se bo prilagajala uporabnikom.


Krvni sladkor, holesterol?

Spoštovani kje na koroškem si lahko samoplačniško izmerim sladkor in holesterol?

lp iz dravograda

Admin:

Spoštovani! Veseli nas, da je naša stran tista, ki lahko ponudi odgovor tudi na to vprašanje. Najenostavneje v poslovalnicah MEDIKEM (http://www.medikem.si) na Ravnah, v Slovenj Gradcu in na Muti. Sicer pa ob različnih dogodkih, ki jih bo (tudi v Dravogradu) organiziral Koronarni klub.

Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih