Domov | Kontakti | Kazalo strani

PRIJAVNICA

Izpolnjeno in podpisano prijavnico lahko pošljete na naslov KKMd: Ob Suhi 11, 2390 Ravne na Koroškem ali še bolje, da jo osebno oddate vodji skupine, ki je najbližje vašemu domu in v kateri boste delovali.


PRIJAVNICA 119.06 kB
PSIHOLOŠKA SVETOVALNICA V SLOVENJ GRADCU

Zdrav duh v zdravem telesu ne pomeni le skrbi za zdravo telo, ampak je potrebno poskrbeti tudi za stiske in težave, ki se ne kažejo vedno navzven. Psihično zdravje je težje določljivo, saj smo si ljudje zelo različni v dojemanju stresa in psihičnih obremenitev, različno pa se z notranjimi viharji tudi spopadamo. Za vse, ki bi želeli pomoč ali nasvet na tem področju, je sedaj na voljo psihološka svetovalnica v Slovenj Gradcu in sicer bo delovala ob četrtkih, od 14. do 20. ure v prostorih Mladinskega centra Slovenj Gradec -  Hostel Slovenj Gradec, Ozare 18, Slovenj Gradec. Za obisk v svetovalnici Posvet - tu smo zate, se lahko naročite po telefonu 031 704 707 vsak delovni dan, od 8. do 20. ure ali po e-pošti info@posvet.org. Svetovanje je brezplačno, obiskovalci ne potrebujejo napotnice, čakalne dobe so kratke – največ do treh tednov.


PSIHOLOŠKA SVETOVALNICA 227.17 kB
Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih