Domov | Kontakti | Kazalo strani

 

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - predavanje prim. Cirile v Mežici - 18.10.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", bomo organizirali po tri predavanja zdravnikov v Mežici, na Prevaljah in na Ravnah. Prvo od teh je bilo v Narodnem domu v Mežici, z naslovom "BOLEČINE V PRSIH - KAKO BOLI SRCE", naše strokovne mentorice, prim. Cirile

OŽIVLJANJE OŠ ČRNA NA KOROŠKEM

Ob svetovnem dnevu oživljanja, 16.oktobru, smo izvedli usposabljanje učencev 9. razredov OŠ Črna na Koroškem v oživljanju.

OŽIVLJANJE OŠ NEZNANIH TALCEV DRAVOGRAD

Aktivnosti ob svetovnem dnevu oživljanja, nadaljujemo na OŠ Neznanih talcev, Dravograd.

PROJEKT "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI"

Pričenjamo s projektom "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI"

IZLET V CELJE 09.10.2021

Izlet KKMD v Celje, na drugo oktobersko soboto. 

OŽIVLJANJE OŠ SV. ANA V SLOVENSKIH GORICAH

Na pobudo korošice, Suzane Rejak Breznik, ki živi v prelepi štajerski vasici Sv. Ana v Slov. Goricah, smo tamkajšnjo osnovno šolo obiskali s strokovno skupino in lutkami, s katerimi smo učence 8. in 9. razreda poučili v temeljnih postopkih oživljanja in uporabi AED, mlajši učenci, od 5. razreda naprej, pa so spremljali predstavitev prvo uro. Bili smo zelo lepo sprejeti in dobri odnosi so zagotovilo za dobro sodelovanje tudi v bodoče.

ZBOR ČLANOV - PIKNIK LEŠE

Na Lešah se je zbralo lepo število članic in članov, ki so potrdili poročila in pripravljene sklepe o delu za naslednje leto, vse skupaj pa zaključili s piknikom, druženjem in dobro voljo.

OŽIVLJANJE OŠ PV

Že 10. leto zapored smo izvedli usposabljanje v oživljanju za učence 8. in 9. razredov OŠ Prežihovega Voranca z Raven na Koroškem. Učenci so bili zelo prizadevni, kljub omejitvenim ukrepom.

OŽIVLJANJE V GRAJSKEM PARKU

V sklopu ravenskih dnevov smo sodelovali tudi z delavnico oživljanja, v grajskem parku

ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA, PORTOROŽ

 

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

 

 

Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih